Посреднически услуги

Бихте желали да придобиете къща, апартамент, вила или земя в Гърция? Ние отлично знаем, че това не е лесна задача, особено когато не сте в собствената си държава.

Този процес винаги е свързан с притеснения, колебания и несигурност при вземане на решения.

Ние ще ви изслушаме и ще поискаме да получим по детайлна информация относно вашите търсения, желания и намерения.

Ние ще Ви консултираме и ще споделим опит, за да посрещнем Вашите търсения.

Ще Ви предоставим точна и актуална информация относно пазара на недвижими имоти в Гърция, предлагане и цени в търсените от вас райони.

Ние ще Ви запознаем с всички стъпки и етапи, през които трябва да се премине, за да се осъществи успешно сделката.

Ние поемаме изцяло посредничеството и договарянето на цена на избрания от Вас имот, за да осигурим безпроблемно финализиране на сделка по покупко-продажба.

Юридическа и техническа консултация

Процесът на придобиване на недвижим имот не приключва само с избора и договарянето на условията по сделката. Ключов етап е проверка на документите от правна, данъчна и техническа гледна точка.

Тук е ролята на нашите партньори- адвокати, архитекти и строителни инженери, които ще направят необходимите проучвания, за да Ви гарантират сигурност при покупката, защита на Вашите интереси и удовлетвореност от крайния резултат.

Архитектурни проекти и интериорни решения

Много често след придобиването на имот, нашите клиенти желаят да направят интериорно оформление, реновиране, пристрояване, разделяне или обединяване на помещения, както и други цялостни външни или вътрешни оформления на сградата.

Това е задача на архитект, с когото имате възможност да съгласувате Вашите идеи.

Ще Ви консултира относно техническата изпълняемост, както и дали има поставени ограничения от местното законодателство относно възможността за пристрояване, усвояване или преразпределение на помещения.

Ще изготви съответните скици, планове и проекти, така че да визуализира вашите идеи, а и за да бъдат представени за узаконяване (ако това е необходимо) пред местните данъчни и общински власти.

Цялостни решение за ремонт и обзавеждане

Намирането на опитни специалисти за извършването на качествен ремонт не е лесна задача.

Ние се ангажираме да предоставим на Ваше разположение партньори, които ще ви предоставят практични и цялостни решения относно цветовото оформление и акценти, избора на материали, уреди, осветление и обзавеждане.

Гарантираме Ви, че те ще извършат ремонта в срок, с гаранция за качество и конкурентна цена.

Ние сме на разположение да Ви предоставим услуги по стопанисването или техническото поддържане, нуждата от текущи ремонти, поддръжка на градина, двор и други.

Управление на жилищни имоти/ Отдаване под наем

Вече притежавате мечтания от Вас дом.

А защо не помислите и относно възможността да получавате допълнителни доходи от този имот и да получите възвращаемост от направената инвестиция?

Ние можем да поддържаме и обслужваме Вашите имоти за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем.

Тук сме и работим за вас, за да ви предоставяме качествени услуги!

Екипът на Greximo Real Estate